ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγγελική Νικολούλη: Η αινιγματική ανάρτηση για την συνέντευξη-έκπληξη στο “Φως στο Τούνελ”

αι ενώ οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα είναι καταιγιστικές και κάθε μέρα έρχονται στο φως περισσότερα στοιχεία, η Αγγελική Νικολούλη προετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο Φως στο Τούνελ που θα προβληθεί την ερχόμενη Παρασκευή (08/04).

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στα social media μια αινιγματική ανάρτηση της δημοσιογράφου, στην οποία απεικονίζεται να παίρνει συνέντευξη από έναν άντρα, που δε διακρίνεται ποιος είναι, καθώς τον κρύβουν οι συνεργάτες της.

Και ενώ η απορία όλων θα λυθεί την ερχόμενη Παρασκευή, πολλοί χρήστες του διαδικτύου να εικάζουν πως πρόκειται για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Θυμίζουμε πως σε δηλώσεις της στο Mega η Αγγελική Νικολούλη είχε αποκαλύψει πως έχει στην κατοχή της μαρτυρίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη. Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ανέφερε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένα μηνύματα με την εν διαστάσει σύζυγό του να τον απειλεί. Αυτός ήταν, σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, και ο λόγος που ο Μάνος δεν άντεξε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.

Πηγή : fthis.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΩ