ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

TIPS

Βουτάει παλιές φωτογραφίες μέσα σε ένα βάζο με λάδι και διακοσμεί υπέροχα το σπίτι της

Φωτογραφίες σε βάζο με λάδι – Συμβουλές για το σπίτι: Αν σας αρέσουν οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, δεν έχετε παρά να παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Αυτές θα σας βοηθήσουν να δώσετε μια πιο vintage πινελιά στο σπίτι σας. Αρκεί φυσικά να τις ακολουθήσετε ευλαβικά.

Φωτογραφίες σε βάζο με λάδι: Υλικά που θα χρειαστείτε και οδηγίες εκτέλεσης
Υλικά: Θα χρειαστείτε δύο μεγάλα βάζα. Από εκεί και πέρα, καλό θα ήταν να προμηθευτείτε αρκετό λάδι για να γεμίσετε τα βάζα σας. Καλό θα ήταν επίσης να πάρετε αποξηραμένα φυτά, καθώς και δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Τοποθετήστε λάδι μέσα στα βάζα σας.

Για τα φυτά σας μπορείτε να επιλέξετε για να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε θέλετε. Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μία ευρεία γκάμα φυτών, από μέντα ή και βασιλικό μέχρι ακόμα και κουκουνάρι.

Τοποθετήστε κοντά στα τοιχώματα από το βάζο σας. Δύο έως και τρία κομμάτια αρκούν. Ωστόσο, και πάλι θα είστε ελεύθεροι για να βάλετε όσα εσείς θέλετε.

Διπλώστε τις φωτογραφίες, σαν να είναι κύλινδρος. Όμως, θα πρέπει να το πράξετε προσεκτικά, ώστε να μη φύγουν τα φυτά σας. Στη συνέχεια βυθίστε τις φωτογραφίες σας μέσα στο βάζο. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Οι φωτογραφίες σας δεν πρόκειται να πάθουν απολύτως τίποτα.

Σε περίπτωση που οι φωτογραφίες σας είναι πολύ μεγάλες, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Μπορείτε να κόψετε λίγο από τις φωτογραφίες σας στο κάτω μέρος τους. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε διαφορετικό μέγεθος. Ένα μέγεθος, το οποίο να είναι ιδανικό για τα βαζάκια σας, ώστε να μην αντιμετωπίσετε ξανά πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε κάποιον επαγγελματία φωτογράφο.

Πηγή : enimerotiko.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο TIPS

ΠΑΝΩ