ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γρηγόρη Λέων: «Έχουμε το πανάκι και μία πληγή στο στόμα της Ίριδας, αντιλαμβάνεστε τι συνέβη»

«Βόμβα» από τον Γρηγόρη Λέων: «Έχουμε το πανάκι και μία πληγή στο στόμα της Ίριδας, αντιλαμβάνεστε τι συνέβη»

Ο Γρηγόρης Λέων δήλωσε στο Live News πως βλέπει ως δολοφονίες και τις απώλειες της 6,5 μηνών Ίριδας και της 3χρονης Μαλένας.

«Τώρα που έχουν αποκλειστεί όλα τα υπόλοιπα είναι το μόνο σενάριο και θα πρέπει να περιμένουμε την ιατροδικαστή να το επιβεβαιώσει» σημείωσε ο πρόεδρος των ιατροδικαστών.

Τα στοιχεία «κλειδιά» αφορούν το πανάκι με αίμα της Ίριδας και τη μοναδική πληγή που είχε το βρέφος, η οποία βρισκόταν στο στόμα της. Επαγωγικά το συμπέρασμα του ιατροδικαστή καταλήγει ότι το πανάκι μπήκε μέσα στο στόμα της Ίριδας και προκάλεσε τον θάνατό της.

«Έχουμε το πανάκι και μία πληγή στο στόμα της Ίριδας, αντιλαμβάνεστε τι συνέβη». «Έφραξε με το πανάκι το στόμα του παιδιού;» είπε έκπληκτος ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Αν ακούσουμε και συνεντεύξεις της οικογένειας, νομίζω πως μπορούμε να προσδιορίσουμε και το τελευταίο κλάμα του μωρού» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τη Μαλένα και τις εκδορές πάνω στο κορμί της, ο κ. Λέων επισήμανε πως θα έπρεπε να καθοριστούν εάν προέρχονται από νύχια ενήλικου ή ανήλικου ατόμου, κάτι που θα έδινε πολύτιμες πληροφορίες.

«Οι εκδορές αυτές είναι συμβατές με προσπάθεια του θύματος να αποφύγει ένα εμπόδιο το οποίο προσπαθούσε να του κλείσει το στόμα και τη μύτη» εξήγησε.

Πηγή : znews.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΝΩ