ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα πήδηξε ουρλιάζοντας από τον 10ο όροφο κρουαζιερόπλοιου μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών

32χρονη γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα από τον 10ο όροφο κρουαζιερόπλοιου, που έκανε κρουαζιέρα στην Καραϊβική και στον κόλπο του Μεξικού.

Όλα κυλούσαν ομαλά επάνω στο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Carnival Valor» και μάλιστα, στο κατάστρωμα που βρίσκεται στον 10ο όροφο, είχε στηθεί γλέντι με χορό, ποτά, ηλιοθεραπεία και μπάνιο στις 3 μεγάλες πισίνες.

Όλα άλλαξαν όταν δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση και ακολούθως αναταραχή, με μια 32χρονη γυναίκα να ενοχλεί τον κόσμο, με αποτέλεσμα να κληθεί η ασφάλεια του πλοίου και να της γίνουν συστάσεις.

Ωστόσο, η γυναίκα συνέχιζε να ενοχλεί και τότε οι άνθρωποι της ασφάλειας την ακινητοποίησαν και προσπάθησαν να την απομακρύνουν από τον χώρο, αλλά καθώς την απομάκρυναν με τα χέρια πίσω και χωρίς να της φορέσουν χειροπέδες, εκείνη κατάφερε να ξεφύγει και έφτασε μέχρι τα κιγκλιδώματα του καταστρώματος, ανέβηκε επάνω και πήδηξε στο κενό από τον 10ο όροφο του πλοίου και έπεσε στη θάλασσα.

Η 32χρονη γυναίκα χάθηκε στα νερά
Αμέσως, οι άνδρες του πληρώματος έσπευσαν να ρίξουν σωσίβια στο νερό, αλλά και φωτοβολίδες που επιπλέουν για να μην χαθεί το σημείο που έπεσε, ενώ ταυτόχρονα ακούστηκαν οι κόρνες και οι συριγμοί του πλοίου, που υποδήλωναν ότι υπήρχε άνθρωπος στη θάλασσα.

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε το πλήρωμα και παρά το γεγονός ότι έριξαν ακόμη και βάρκες που χτένισαν το σημείο γύρω από το κρουαζιερόπλοιο, η 32χρονη γυναίκα δεν εντοπίστηκε.

Ένας αυτόπτης μάρτυρα δήλωσε πως όταν έπεσε η γυναίκα στη θάλασσα, “είδε αίμα και έκανε σπασμωδικές κινήσεις. Έμοιαζε να βρίσκεται σε επιληπτική κρίση και αυτό μπορεί να προήλθε εάν τραυματίστηκε στο κεφάλι”.

Όπως έγινε γνωστό, η 32χρονη ήταν στο κρουαζιερόπλοιο μαζί με τον σύζυγο της και είχε επιβιβαστεί από τη Νέα Ορλεάνη για πενθήμερη κρουαζιέρα.

Πηγή : enimerotiko.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο ΚΟΣΜΟΣ

ΠΑΝΩ