ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Η ”Γκάφα” της Μενεγάκη που Αποκάλυψε on air το πρόσωπο που έδωσε συνέντευξη στην Νικολούλη

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε ποιος έδωσε συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και θα προβληθεί αύριο, 8 Απριλίου στο Φως στο Τούνελ!

H Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά:

«Να πούμε ότι αύριο Παρασκευή θα έχει συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ από τον Μάνο Δασκαλάκη. Χθες ήταν εδώ, γιατί είμαστε στα ίδια studios με την Αγγελική. Ξέρουμε πως είναι μια πολύ μεγάλη συνέντευξη και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τι άλλο έχει να πει πάνω σε αυτό»!


Να σας θυμίσουμε ότι η Αγγελική Νικολούλη πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια καθισμένη σε μια καρέκλα και φορώντας ένα κόκκινο πουκάμισο να παίρνει συνέντευξη από ένα πρόσωπο.

Θρίλερ στην Πάτρα: Η ”Γκάφα” της Μενεγάκη-Αποκάλυψε on air το πρόσωπο που έδωσε συνέντευξη στην ΝικολούληΔεν ήταν ξεκάθαρο ποιος μπορεί να είναι στην άλλα άκρη του γραφείου, ωστόσο αυτή η φιγούρα έμοιαζε αρκετά με αυτή του Μάνου Δασκαλάκη και σήμερα η Ελένη το επιβεβαίωσε μέσα από την εκπομπή της ότι θα παρακολουθήσουμε αύριο συνέντευξή του στην εκπομπή, Φως στο Τούνελ!

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ