ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

PLUS

Χρήστος Κιούσης: Σπάνια εμφάνιση με την πανέμορφη γυναίκα του στην Αθήνα

O Χρήστος Κιούσης είναι στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη και έκανε μια σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του. Ο Κιούσης είναι παντρεμένος με την Χρύσα Βασσάρα και έχει δυο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη.

Το ζευγάρι κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε ένα ταξίδι που έκαναν στην Αθήνα πριν από λίγες μέρες καθώς απολάμβαναν τον καφέ τους στο κέντρο της πόλης.

Χρήστος Κιούσης: Αυτή είναι η σύζυγός του – Η σπάνια εμφάνιση στην Αθήνα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ Χρύσα Βασσάρα

 

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε ταξιδέψει με την αγαπημένη του στη Βιέννη.

 

Το περασμένο καλοκαίρι, ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει στη Μύκονο, να περπατούν πιασμένοι χέρι – χέρι στα σοκάκια.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ Χρύσα Βασσάρα
Ο Κιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στην περιοχή της Δάφνης και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο του 1997, για τις ανάγκες της εκπομπής “ΑΜΑΝ”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Kiousis (@kiousisq)


“Μετά από 21 χρόνια, έναν γάμο, τρία παιδιά κι ένα διαζύγιο, είμαι ακόμα στη Θεσσαλονίκη. Ζω όλα τα χρόνια ανατολικά, από το 2008 μέχρι τώρα στο Πανόραμα κι αυτό που μ’ αρέσει περισσότερο είναι η φύση, η ησυχία, το ότι μπορώ να έχω έστω έναν μικρό κήπο και γενικά μια καλή ποιότητα ζωής για μένα και την οικογένειά μου”, είχε δηλώσει στο περιοδικό 7 Μέρες TV.

Continue Reading

Περισσότερα απο PLUS

ΠΑΝΩ