ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

PLUS

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είναι σε άσχημη κατάσταση, σταμάτησε να τρώει», λέει ο δικηγόρος της

Ποιες είναι οι συνθήκες κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου και πώς κινείται η ίδια στο διάστημα αυτό που είναι προφυλακισμένη.
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είναι σε άσχημη κατάσταση, σταμάτησε να τρώει», λέει ο δικηγόρος της

Σε ειδική, VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται από την Τρίτη η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Αναφορικά με τη ψυχολογία της κατηγορουμένης, ο δικηγόρος ανέφερε πως είναι σε άσχημη κατάσταση λόγω της στέρησης της ελευθερίας της, ενώ οι θέσεις της αναφορικά με τα γεγονότα αλλά και τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη παραμένουν ίδιες και δηλώνει απογοητευμένη με τις χθεσινές δηλώσεις του εν διαστάσει συζύγου της και εξακολουθεί να μην έχει επικοινωνία μαζί του, με επιθυμία του ιδίου, όπως επισήμανε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σε ό,τι αφορά την αίτηση διαζυγίου που επιθυμεί να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος δήλωσε πως ακόμη το επιθυμεί, ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το προχωρήσει.

«Αισθάνεται ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο, ότι δέχεται δριμύτατη κριτική και κατανοεί να την κατηγορούν άνθρωποι που δεν την γνωρίζουν, αλλά όχι ο σύζυγός της» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Ο Όθων Παπαδόπουλος είπε, επίσης, πως η κατηγορούμενη μιλάει για τα παιδιά της, σα να μην έχει καταλάβει ακόμη το τι έχει συμβεί και φοβάται μη χαθούν τα βίντεο από τα κινητά της που είναι ό,τι της έχει απομείνει από τα παιδιά.

«Είναι ένας άνθρωπος με σαφή και ξεκάθαρο λόγο, με ειρμό στη σκέψη της. Δεν βλέπω κατά τις συνομλίες και τις επαφές που έχουμε, κάποια ένδειξη ότι χρειάζεται κάποια ψυχιατρική εκτίμηση» δήλωσε ο δικηγόρος.

Σταμάτησε να τρώει και έχασε αρκετά κιλά στη φυλακή
Ο δικηγόρος της 33χρονης ανέφερε επίσης πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τρώει και τις τελευταίες τρεις ημέρες έχει χάσει έξι κιλά.

Τις τρεις ώρες που βρισκόταν μαζί της, αναφερόταν στα παιδιά της σαν να ήταν εν ζωή, σαν να μην είχαν πεθάνει δηλαδή. Η Ρούλα του είπε κάποια στιγμή μάλιστα, ότι έρχονται μέρες Πάσχα και θέλει να πάει στους τάφους των παιδιών της.

Continue Reading

Περισσότερα απο PLUS

ΠΑΝΩ