ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

MEDIA

Έσπασαν καρδιές στο Deal: Μπερδεύτηκε ο Φερεντίνος και πανηγύρισε τα 2 ευρώ

Στο κόκκινο η αγωνία στο χθεσινό Deal με την Φένια, καθώς στα τρία τελευταία ποσά που της είχαν μείνει ήταν μέσα οι 60.000 ευρώ.
Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση* για τους παίκτες! 21+

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το χθεσινό Deal στο οποίο κληρώθηκε να παίξει η Φένια, η οποία κατάφερε να φύγει με ένα σεβαστό ποσό από το παιχνίδι.

Η παίκτρια από την Χαλκίδα άρχισε να βγάζει από νωρίς τα κόκκινα, με αποτέλεσμα τα κίτρινα να είναι περισσότερα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, όμως σιγά σιγά άρχισε να βγαίνουν και τα μεγάλα.

Μάλιστα, έχοντας μέσα τα 2 ευρώ, τα 5, τα 1.000, τις 7.500 και τα 60.000, αρνήθηκε την πρόταση του τραπεζίτη που ήταν 7.000 και συνέχισε να παίζει, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να μείνει με 2 ευρώ, με 1.000 και με 60.000.

Τότε ο τραπεζίτης της προσέφερε 12.000 ευρώ, τα οποία μετά από ώριμη σκέψη τα δέχθηκε και άνοιξε το κουτί που είχε δώσει στην αναγκαστική ανταλλαγή, το οποίο είχε τα 2 ευρώ.

 

 

 

Σε εκείνο το σημείο ο Χρήστος Φερεντίνος πανηγύρισε, ξεχνώντας πως είχε δεχθεί την προσφορά του τραπεζίτη, ενώ η Φένια είχε απογοητευτεί, καθώς πλέον οι πιθανότητες να είχε τις 60.000 ευρώ ήταν 50-50, αλλά και επειδή έχασε την μεγαλύτερη πρόταση.

 

Ευτυχώς δικαιώθηκε, καθώς στο κουτί της ήταν τα 1.000, με αποτέλεσμα, η καρδιά της να πάει στην θέση της.

Continue Reading

Περισσότερα απο MEDIA

ΠΑΝΩ