ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Πισπιρίγκου: Είδε τη συνέντευξη του Μάνου, τι ζήτησε όταν είπε ” Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή”

Ο Μάνος Δασκαλάκης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη, στην οποία αναφέρθηκε στη σχέση και τον γάμο του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενη για την δολοφονία της κόρης της.

«Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά» τόνισε ο σύζυγός της στη χθεσινή συνέντευξή του.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και σχολίασε τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο.

«Είναι ειλικρινής η περιγραφή του Μάνου Δασκαλάκη. Είναι ειλικρινές αυτό που λέει ότι η Ρούλα ήταν ιδανική στον ρόλο της μητέρας. Οι περιγραφές που δίνει για την εξέλιξη της σχέσης τους είναι πανομοιότυπες με αυτές που έχει δώσει και η ίδια η Ρούλα. Μέσα στη φυλακή έχει χάσει έξι κιλά. Η πληροφορία ότι δεν της αρέσει το φαγητό δεν είναι ακριβής. Την αδικεί αυτό όπως μεταφέρεται. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σε κατάσταση πίεσης που δεν έχει διάθεση να φάει.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πληροφορήθηκε για αυτό που είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη. Είχε δει το trailer. Δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο. Αυτό που απασχολεί την κατηγορουμένη είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει. Αυτά που είπε ο Μάνος είναι πράγματι ειλικρινή. Αυτό που συζήτησα με την Ρούλα είναι που βρέθηκε η κεταμίνη και πώς χορηγήθηκε στο παιδί. Αυτό είναι το κρίσιμο ζήτημα που την απασχολεί. Υπάρχει απογοήτευση και έκπληξη για τον σύζυγό της…» τόνισε ο Όθων Παπαδόπουλος.


«Παρακολούθησε την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη που έδωσε συνέντευξη ο Μάνος Δασκαλάκης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ήταν σχετικά ήρεμη, είχε κάποια σκαμπανεβάσματα και παρουσίασε κάποια νευρικότητα. Οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο. Ζήτησε αρκετές φορές να κάνει τσιγάρο. Είδε την εκπομπή στο κελί της, που είναι δίπλα από το αναρρωτήριο» είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Φωτεινός.

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ