ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιώργος Καραϊβάζ: Τελέστηκε τρισάγιο στον τόπο που τον δολοφόνησαν – Το ηχηρό μήνυμα του γιου του

Τρισάγιο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ τελέστηκε σήμερα Σάββατο 9 Απριλίου, στον τόπο που εκτελέστηκε πριν από έναν ακριβώς χρόνο, λίγα μέτρα από το σπίτι του, στον Άλιμο.

Σύμφωνα με ενημέρωση της οικογένειας του άτυχου δημοσιογράφου, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ από δυο αγνώστους, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι, το ετήσιο μνημόσυνο είχε γίνει σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ.

Δείτε φωτογραφίες από το τρισάγιο:


Γιώργος Καραϊβάζ: Το ηχηρό μήνυμα του γιου του Δημήτρη, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του

Η οικογένειά του ζήτησε από τους κοντινούς ανθρώπους του καταξιωμένου δημοσιογράφου να αφήσουν ένα λουλούδι στο σημείο για την μνήμη του. Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ έκαναν το μνημόσυνο σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο στο μοναστήρι του Οσίου Δαιύδ

Στη συνέχεια, οι φίλοι του αδικοχαμένου δημοσιογράφου μίλησαν για το έργο του, τη προσφορά του και για το τι ήταν ο Γιώργος. Ο γιος του, Δημήτρης Καραϊβάζ μίλησε και εκείνος για τον πατέρα του και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα.

«Μπορούμε να επιλέγουμε να ζούμε με το κεφάλι κάτω, με τρόμο. Να κάνουμε ό,τι μας λένε για να είμαστε «ασφαλείς». Όμως η πραγματική χαρά στη ζωή βρίσκεται στην ελευθερία… στην ελευθερία να κάνεις αυτό που θέλεις. Φυσικά η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που παραβιάζεται η ελευθερία του άλλου. Περίτρανο παράδειγμα ο θάνατος του πατέρα μου.

Δεν πρέπει να φοβάται κανείς να λέει την αλήθεια, δεν πρέπει να παλεύει για αυτό που θέλει, ούτε πρέπει να σταματήσει. Εάν πρέπει να μείνει κάτι από τον θάνατο του πατέρα μου είναι ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεστε όλοι εσείς εδώ… Εάν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, τα οποία μαστίζουν την κοινωνία μας και θα συνεχίσουν να το κάνουν όσο κατεβάζουμε το κεφάλι και υποκύπτουμε, θα πρέπει να σηκώσουμε το ανάστημα και να έχουμε το θάρρος να παλέψουμε για το σωστό, κι ας βρεθούμε νεκροί στα κράσπεδο…

Continue Reading

Περισσότερα απο ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΝΩ