ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

MEDIA

«Έχασα την κόρη μου»: Η σκηνή της πασίγνωστης ελληνικής ταινίας με την οποία είχε ταυτιστεί η Πισπιρίγκου

Από το μικροσκόπιο των Αρχών περνούν όλες οι πιθανές πληροφορίες που θα μπορέσουν να δώσουν μία απάντηση για τη ψυχοσύνθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, της προφυλακισμένης μητέρας των τριών νεκρών κοριτσιών της Πάτρας, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία με πρόθεση της κόρης της Τζωρτζίνας.

Εκτός από τα δεδομένα που αναμένεται να προκύψουν από τις ηλεκτρονικές συσκευές της ίδιας, αλλά και το τάμπλετ της Τζωρτζίνας με το οποίο είχε θαφτεί, το Ανθρωποκτονιών «σαρώνει» και τα social media της φερόμενης ως παιδοκτόνου μητέρας, στα οποία η ίδια ήταν πολύ ενεργή και σε κάποιες αναρτήσεις της φαίνεται πως ταυτιζόταν πολύ με το περιεχόμενό τους.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συνέβαινε και με μία ελληνική ταινία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του best.gr. Η 33χρονη είχε ποστάρει σε δύο διαφορετικές στιγμές μέσα στο 2020 δύο διαφορετικές σκηνές από την ελληνική ταινία «Ευτυχία» με πρωταγωνίστρια την Καριοφυλλιά Καραμπέτη στον ρόλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου

Η πρώτη σκηνή που ανέβασε τραβηγμένη από το κινητό της είναι αυτή που η πρωταγωνίστρια κλαίει με ουρλιαχτά στον δρόμο όταν μαθαίνει για την αρρώστια της κόρης της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ανεβάσει το επίμαχο απόσπασμα στις 27 Ιουλίου του 2020.

Λίγους μήνες αργότερα, στις 18 Δεκεμβρίου του 2020, η 33χρονη μητέρα ποστάρει ξανά στο Facebook της μία δεύτερη σκηνή από την ίδια ταινία. Η δεύτερη σκηνή, στην οποία φέρεται να έχει ταυτιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι αυτή που η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου με μία κραυγή «έχασα την κόρη μου» ξεσπάει για τον χαμό της κόρης της από καρκίνο. Θυμίζουμε ότι το 2019 η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε χάσει τη Μαλένα από την ίδια αιτία, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

πηγη: dailymedia.com.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο MEDIA

ΠΑΝΩ