ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάτρα: Τέλος η άτυπη ιατροδικαστική επιτροπή για το θάνατο της Μαλένας

Μία σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα αποκαλύπτει το newsit.gr.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η άτυπη ιατροδικαστική επιτροπή που είχε συσταθεί για τις συνθήκες θανάτων τους σταματά τις έρευνες για το πώς έφυγε η Μαλένα, μετά την εισαγγελική εντολή για νέες ιατροδικαστικές εκθέσεις – πορίσματα για τη Μαλένα και την Ίριδα. Υπενθυμίζουμε ότι η Μαλένα πέθανε τον Απρίλιο του 2019 σε ηλικία 3,5 ετών και η Ίριδα τον Μάρτιο του 2021, όταν ήταν μόλις 6 μηνών.

Στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου έχουν ζητήσει να συνταχθεί από την αρχή, νέα ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια των δύο θανάτων, που σημειώθηκαν σε διάστημα 20 μηνών, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα και βέβαια το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Παράλληλα, στους εισαγγελείς θα πρέπει να διαβιβαστούν οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες είχε υποβληθεί η Μαλένα, ο θάνατος της οποίας η ιατροδικαστική εξέταση είχε αποδώσει σε ηπατική ανεπάρκεια.

Όσον αφορά στην περίπτωση της Ίριδας, η οποία πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού, στην Πάτρα, θα αναζητηθούν οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της, όπως και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε.

Οι δύο εισαγγελείς ξεκινούν δε, νέο γύρο καταθέσεων καλώντας και πάλι όλα τα πρόσωπα που έχουν εξεταστεί από την Αστυνομία ως μάρτυρες, ανάμεσά τους γιατροί και νοσηλευτές. Τα άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού, αναμένεται να κληθούν στη συνέχεια.

πηγη: newsit.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΝΩ