ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

MEDIA

Survivor spoiler (11/4) – Οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Τα νεύρα στο Survivor 5 είναι τεταμένα και δε μας προκάλεσε καμία εντύπωση, όταν μάθαμε ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, με άπαντες στο ριάλιτι επιβίωσης να του ζητούν επίμονα να φύγει άμεσα από το νησί.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, άλλωστε, είναι ένας άνθρωπος που… σκάει και γάιδαρο, μόνο που έχει καταφέρει να διαλύσει την ψυχολογία απάντων στις δύο παραλίες. Μέχρι και η κόκκινη ομάδα, οι ίδιοι του οι αντίπαλοι, παρακαλούν να αποχωρήσει γρήγορα, ώστε η κατάσταση να ηρεμήσει λίγο επιτέλους.

Σε κάθε περίπτωση, ο ένας εκ των νεότερων παικτών του ριάλιτι του ΣΚΑΪ έχει καταφέρει να αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής, μαζεύοντας όλα τα «πυρά» και κάνοντας τους υπόλοιπους προηγούμενους καβγάδες να «σβήσουν» μπροστά στη δική του ακραία προκλητική στάση, η οποία ήταν λογικό για άλλη μια εβδομάδα να τον θέσει ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δε θα είναι, βέβαια, και ο μόνος. Κι αυτό, γιατί θα χρειαστεί να μάθουμε ασφαλώς τους άλλους δύο ή τρεις, που θα βρεθούν μαζί του στον τάκο. Τυχερή αυτής της εβδομάδας για την μπλε ομάδα είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία με την ατομική της ασυλία εξασφάλισε την παρουσία της στο πάρτι της ένωσης, αλλά για τους άλλους τα πάντα παίζονται.

Survivor spoiler: Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιοι θα είναι, λοιπόν, όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, χάνοντας οριακά τη μεγάλη γιορτή στο νησί; Θα αναφέρουμε, αρχικά, ότι οι αρχικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για νίκη της μπλε ομάδας, άρα θα μπει και η κόκκινη στον «χορό», με αποτέλεσμα να έχουμε τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις οριστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr θα υπάρξουν 4 υποψήφιοι. Πρώτος είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα του. Δεύτερος αναμένεται να είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος, ενώ παράλληλα στον τάκο θα δούμε τη Στέλλα Ανδρεάδου και τον Νίκο Γιάννη.

πηγη: athensmagazine.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο MEDIA

ΠΑΝΩ