Connect with us

Πάτρα: Τελικά, «Λύγισε» μετά από δεκατέσσερις μέρες μέσα στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ίσως να είναι και η πρώτη φορά από την αρχή της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου «λύγισε» μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, για τα κοριτσάκια της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τρώει ελάχιστα και την περισσότερη ώρα της την περνάει στο καρτοτηλέφωνο, μιλώντας με οικεία πρόσωπα και δίνοντας συνεντεύξεις. Μεταξύ άλλων δηλώνει πως έχει χάσει την υπομονή της και δεν έχει κάνει κανένα κακό.

Στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δήλωσε μόνη, απογοητευμένη από συμπεριφορές συγκεκριμένων ανθρώπων και φώναξε ότι βρίσκεται άδικα μέσα στη φυλακή.

«Κανείς δε γνωρίζει πώς είναι η ψυχολογία μου και πώς νιώθω εγώ. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, όπως λένε. Ψάχνω όλη μέρα κι όλη νύχτα απεγνωσμένα να βρω ένα στοιχείο να δείξει ότι δεν είμαι εγώ, γιατί δεν είμαι εγώ. Το Πάσχα που έρχεται ειλικρινά παρακαλάω κάθε βράδυ, να φωτίσει αυτόν έστω που γνωρίζει το οτιδήποτε να πάει να το πει. Κατηγορούμαι άδικα», είπε η Ρούλα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έγινε ιατρικό λάθος με την κεταμίνη»
Στο κρίσιμο ερώτημα, ποιος έδωσε τελικά κεταμίνη στη μικρή Τζωρτζίνα, επέμεινε πως πρόκειται για ιατρικό λάθος.

«Πιστεύω ότι την κεταμίνη τη χορήγησαν οι άνθρωποι που ήμασταν μαζί, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Υπάρχει κοινή λογική, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Απλά όποιος μπορεί να με βοηθήσει, όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε να το πει. Είμαι μια μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά και η ζωή μου έχει γίνει σίριαλ», σημείωσε.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, τόνισε ότι προσπάθησαν με τον τρόπο τους να σταθούν στα πόδια τους και να στηρίξουν την Τζωρτζίνα που είχε μείνει πίσω και είχε τόσα προβλήματα.

«Δώσαμε τα πάντα γι’ αυτό το παιδί και ειδικά εγώ που ήμουν μαζί της μέρα -νύχτα. Έδωσα τα πάντα για να το κάνω καλά και ξαφνικά μου φεύγει αυτό το παιδί. Ας το πει αυτός που έχει κάνει το οτιδήποτε, ας το πει, τον παρακαλώ μέσα από την καρδιά μου. Είναι άδικο», είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς
Διέψευσε ακόμα ότι είχε απευθυνθεί σε καφετζούδες και χαρτορίχτρες για να φέρει τον Μάνο πίσω, αλλά και ότι εκείνος είχε φτιάξει στούντιο ηχογράφησης στον πρώτο όροφο του σπιτιού, όπου έμεναν.

«Ο Μάνος τα τραγούδια του τα ηχογραφούσε σε εξωτερικό στούντιο και για να μην επιβαρύνει την οικογένειά του έκανε live σε μαγαζιά και την αποζημίωση που έπαιρνε, τα κρατούσε κι έπαιρνε τα περί μουσικής του. Στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς πήγαινε στις αρχές γιατί ήταν μωρό η μπεμπούλα και γιατί διάβαζε η Τζωρτζίνα κι έπρεπε να κάνει κάποιες πρόβες. Το ρεύμα το έπαιρνε με μπαλαντέζα από το δικό μας το διαμέρισμα», τόνισε, δικαιολογώντας τον πρώην σύζυγό της.

Όσον αφορά στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς κι αν εμπλέκεται εκείνη, ξεκαθάρισε πως δε φρόντιζε ποτέ την άτυχη γυναίκα και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση αυτή.

«Έχω σταματήσει να κάνω σχέδια. Εύχομαι κι ελπίζω να αποδείξω σύντομα ότι είμαι αθώα και από εκεί και πέρα έχει ο Θεός. Αυτό που ζητάω είναι να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών μου. Δεν το αντέχω να είμαι μακριά τους. Εκεί που είναι ποτέ δεν τις αφήσαμε εμείς», συνέχισε η Ρούλα και κατέληξε φανερά ταραγμένη:

«Δεν έχω κάνει τίποτα στα παιδιά μου. Ό,τι λένε είναι άδικο κι η αλήθεια θα φανεί. Εύχομαι να φανεί γρήγορα γι’ αυτό και παρακαλάω, όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει για τα παιδιά αυτά».
Trending