ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

MEDIA

Τέλος οι «Ράδιο Αρβύλα»: H συγκίνηση του Αντώνη Κανάκη (video)

Αυλαία για φέτος έριξαν οι «Ράδιο Αρβύλα», σε μία σημαντική ημερομηνία για αυτούς

Η επιταχυμένη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ολοκληρώθηκε για φέτος, κάτι που ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως θα συμβεί.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό. Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα η επιτυχημένη εκπομπή γιόρτασε και τα 14α γενέθλιά της, καθώς σαν σήμερα το 2008 προβλήθηκε το πρώτο «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Αντώνης Κανάκης αποχαιρέτησε το κοινό με συγκινητικά λόγια:

«Ευχαριστούμε την μαμά μας, τον μπαμπά μας, τον ΑΝΤ1 που μας φιλοξένησε αυτή τη σεζόν. Στη συνέχεια να ευχαριστήσουμε όλους τους αφανείς ήρωες, όπως τον Πασοκτζή για παράδειγμα. Όλα τα αγόρια και τα κορίτσια πίσω από τις κάμερες και τους ανθρώπους στο van. Να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας. Σας αγαπάμε. Κωστάκη να σε ευχαριστήσω προσωπικά, σε αγαπάω. Αυτή η σεζόν… Αχ αυτή η σεζόν. Πηγαίναμε από τον πόλεμο στην πανδημία και από την πανδημία στους βιασμούς και στις δολοφονίες.

Είναι ένα τοξικό περιβάλλον. Δεν φαντάζεστε πόσο στεναχωριόμαστε όταν τελειώνει το “Ράδιο Αρβύλα”, γιατί αυτή την ώρα που είμαστε στον αέρα αποτελεί ένα καταφύγιο, μία όαση. Κάθε φορά που το αφήνουμε στεναχωριόμαστε. Φέτος όμως νιώθουμε μια μικρή ανακούφιση, γιατί η ψυχολογία μας και το στομάχι μας θέλει να φύγουμε από τον πλανήτη. Ελπίζουμε να μεσολαβήσει το καλοκαίρι και να αλλάξουν λίγο τα πράγματα.. Να ευχαριστούμε και εσάς που είστε μια οικογένεια, γιατί η αγάπη και η εκτίμηση που έχετε για το “Ράδιο Αρβύλα” φέτος ήταν πιο… σχεδόν μας γιάτρεψε. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Πηγή : newsbomb.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο MEDIA

ΠΑΝΩ