ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

GNTM 5: H απόλυτη επαναφορά και η μεγάλη επιστροφή… (Βίντεο)

Το GNTM 5, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις!

Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Το GNTM 5 αναζητά κορίτσια που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ και διάθεση να εξελιχθούν.

Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!

Το παρασκήνιο με την Βίκυ Καγιά και το GNTM 5
Το STAR είχε καταστήσει σαφές στην παρουσιάστρια ότι «την θέλει πίσω» στο ριάλιτι μοντέλων, από το οποίο απουσίασε έναν χρόνο για να αναλάβει το «Dancing with the stars». Παρά την αρχικά αρνητική της στάση σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η Βίκη Καγιά φαίνεται πως είπε το τελικό «ναι». Όπως είχε γράψει και η Reallife, το Star θα ικανοποιήσει το αίτημα της παρουσιάστριας που ζήτησε να υπάρξει διακοπή των γυρισμάτων του «GNTM» το καλοκαίρι, ώστε να έχει ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά της και το κενό αυτό να συμπέσει με το αντίστοιχο της έτερης εκπομπής που παρουσιάζει, το «Shopping Star».

Οι διαδικασίες για τον 5ο κύκλο του GNTM έχουν επισπευθεί και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα και όχι τον Ιούνιο, όπως γινόταν, ενώ στον “αέρα” θα βγει τον Σεπτέμβριο.

Πηγή : newsbomb.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ