ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιάννης Σκαφτούρος: Πασχαλινό γλέντι στον τόπο του εγκλήματος λίγο πριν το συμβόλαιο θανάτου. (video)

Τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα γινόταν. Κόσμος χόρευε στο πατρικό σπίτι του Γιάννη Σκαφτούρου στα Δερβενοχώρια, στο γλέντι που είχε στηθεί για το Πάσχα.

Όλοι γλεντούσαν και οι εικόνες ανέβαιναν στο διαδίκτυο για να τις μοιραστεί η οικογένειά του Γιάννη Σκαφτούρου με τους δικούς της ανθρώπους και τους φίλους της.

Ήταν λίγες ώρες πριν το φονικό, ακριβώς στο σημείο που έγινε…

Κανείς δε φανταζόταν τότε φυσικά, ότι τη Δευτέρα του Πάσχα, όλα τα ΜΜΕ θα γράφουν για την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου, την ώρα που διασκέδαζε με την οικογένειά του για το Πάσχα…

Άγνωστοι εκτελεστές μπήκαν στην αυλή του σπιτιού το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα και «γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο.

Έφτασαν και έφυγαν από το σημείο με μηχανές και τώρα αναζητούνται από την Αστυνομία.

Από την επίθεση έπεσε νεκρός ο Γιάννης Σκαφτούρος ενώ τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα ηλικίας 22 και 45 ετών. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν ανάμεσα στους τραυματίες να είναι και η κόρη του…

Ο Γιάννης Σκαφτούρος θεωρούνταν το “δεξί χέρι” του Βασίλη Στεφανάκου και ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της “νύχτας”. Ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Θείος Τζο» και είχε καταδικαστεί ως μέλος του «συνδικάτου του εγκλήματος» αλλά και για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιασμών.

Πηγή : newsit.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΩ