ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

MEDIA

Αγνώριστη και μανούλα 12 χρόνια μετά! Η νικήτρια Σιντορέλα του «Next Top Model» τα άλλαξε όλα

Next Top Model – Σιντορέλα: Οικογένεια και μια διαφορετική ζωή. Πόσο άλλαξε από το 2010 – Τι κάνει σήμερα;

Μπορεί τα πρώτα δύο πρώτα «Greece’s Next Top Model» που είδαμε στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 να μην είχαν την παραμικρή σχέση με αυτά του STAR, η επιτυχία τους όμως ήταν τεράστια, με τα κορίτσια που συμμετείχαν να έχουν αφήσει για τα καλά το στίγμα τους και να συζητιούνται μέχρι σήμερα.

Αν φέρναμε το τότε στο σήμερα, η Σιντορέλα Τόλη, νικήτρια του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι του ΑΝΤ1, θα είχε σίγουρα πολύ περισσότερους από τους σχεδόν 10.000 ακόλουθους που έχει εν έτει 2022.

Ούσα τότε 17 ετών, η καταγόμενη από την Αλβανία κοπέλα είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και τους κριτές. Στα ριάλιτι που γίνονται με πολύ διαφορετικούς όρους, μπορεί να ήταν ακόμα πιο ταιριαστή και να είχε κερδίσει περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση, δε φαίνεται να είναι κάτι που το είχε ανάγκη ή το κυνήγησε. Έκανε όσα έκανε στην καριέρα της ως μοντέλο και πριν δύο χρόνια, σε ηλικία 27 ετών, έμεινε έγκυος από τον σύζυγό της, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2019.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι δύο ετών και από τις αναρτήσεις της είναι εμφανές πως ο κόσμος της πια περιστρέφεται γύρω από το παιδί της. Παράλληλα, επαγγελματικά η Σιντορέλα Τόλη φαίνεται να έχει κινηθεί σε κάτι διαφορετικό, αφού απουσιάζουν οι αναρτήσεις της από φωτογραφίσεις και άλλα σχετικά με το μόντελινγκ.

Δείτε τη σήμερα στις λήψεις που ακολουθούν:

Continue Reading

Περισσότερα απο MEDIA

ΠΑΝΩ