ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Survivor: Ενοχλημένος ο Κώστας Πηλαδάκης για το καρφί Ατζούν στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου (βίντεο)

Η Μαρία Καλάβρια μετέφερε στο «Happy Day» τον εκνευρισμό του επιχειρηματία για το άστοχο σχόλιο του Ατζούν μπροστά στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο τελευταίο επεισόδιο του «Survivor 2022».

Κώστας Πηλαδάκης: Δυσαρέσκεια για την αναφορά του Ατζούν στην πρώην του στο «Survivor»NDP Photo Agency

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor 2022» αντικαθιστά προσωρινά στα καθήκοντά του τον Γιώργο Λιανό ο οποίος ταξίδεψε για προσωπικούς λόγους στην Ελλάδα και τα πιπεράτα σχόλιά του, όπως θυμόμαστε κι από την περσινή σεζόν, έχουν προσκαλέσει δικαιολογημένα ταραχή μεταξύ των διαγωνιζομένων και των ανθρώπων τους στην Ελλάδα.

Το τελευταίο «κρούσμα» αφορούσε μια επισήμανση του Ατζούν προ τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος διατηρεί σχέση με μία από τις διαγωνιζόμενες, την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Ο Κώστας Πηλαδάκης είχε υπάρξει στο παρελθόν ζευγάρι με άλλη μια διαγωνιζόμενη στο «Survivor 2022», την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία αποχώρησε.

Μιλώντας στην κάμερα μπροστά στους συγκεντρωμένους παίκτες ο Ατζούν λοιπόν συνέστησε στον Κώστα Πηλαδάκη να «κρατήσει» τη Ναυσικά –«Είναι τόσο όμορφη. Ας είναι αυτή η τελευταία» είπε ο παραγωγός του show μπροστά στο μοντέλο που ξέσπασε σε γέλια.

Σήμερα το πρωί η φίλη της Ναυσικάς και του Κώστα Πηλαδάκη, Μαρία Καλάβρια, μίλησε στο «Happy Day» για το «ατυχές» περιστατικό και την ενόχληση του Κώστα Πηλαδάκη.

«Ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα στη θέση της Ναυσικάς, όταν για κάποιο λόγο λένε και χρησιμοποιούν ότι είναι ίσως η δεύτερη σχέση του κυρίου Πηλαδάκη που μπαίνει μέσα στο “Survivor”; Ήταν τελείως άκομψο, δεν θα έπρεπε καν. Νομίζω ότι φέτος το “Survivor” έχει γίνει πολύ ριάλιτι, αλλά με άσχημο τρόπο. Έχουν ξεφύγει φέτος, δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα και πρέπει οι παίκτες να είναι πάρα πολύ δυνατοί για να μπορούν να αντέξουν όλα αυτά που γίνονται εκεί», είπε το πρώην μοντέλο.

Και πρόσθεσε: «Μίλησα με τον κύριο Πηλαδάκη. Σίγουρα δεν του άρεσε καθόλου όλη αυτή η αναφορά που έγινε, δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Ο Ατζούν μπορεί να αναφέρθηκε, αλλά σίγουρα, αυτό σας το λέω, δεν είναι φίλος του, δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Και όταν η Ναυσικά μπήκε στο “Survivor”, ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του, δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Είναι σίγουρο ότι δεν είναι φίλοι. Τη στηρίζει και την περιμένει πώς και πώς».

Πηγή : gossiplife.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ