ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Μιλτιάδης – “Είσαι το ταίρι μου” : Πως είναι σήμερα και τι κάνει.

Έχει γίνει “αγνώριστος” ο γιος του Παναγιώτη και της Ανέτας!
Το «Είσαι το Ταίρι μου» που προβλήθηκε τη σεζόν 2001-2002 από το Mega Channel, είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο πετυχημένες κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι έξυπνες ατάκες του σεναρίου συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να ακούγονται στις παρέες, ενώ όποτε η σειρά παίζει σε επανάληψη εξακολουθεί να σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Βέβαια, ένας λόγος για τον οποίο ξεχώρισε η σειρά είναι και οι απίθανοι χαρακτήρες. Ο Μιλτιάδης, ο γιος της Ανέτας και του Παναγιώτη ήταν ένας από τους ρόλους που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό.

Τι κάνει λοιπόν και πώς είναι σήμερα ο Μιλτιάδης από το «Είσαι το Ταίρι μου»;
Ο κατά κόσμον Παναγιώτης Φιλιππαίος είναι σήμερα τριάντα ένα ετών, ενώ άφησε πλέον την υποκριτική και εργάζεται ως graphic designer.

Η μοναδική του εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν σε ένα μικρό guest στο «Κάτω Παρτάλι» και πάλι στο πλευρό της Βίκυς Σταυροπούλου.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Παναγιώτης Φιλιππαίος έχει αλλάξει πολύ. Είκοσι χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς, δε θυμίζει σε τίποτα το μικρό Μιλτιάδη που μιλούσε αρχαία ελληνικά και ακολουθούσε τους αυστηρούς κανόνες της καταπιεστικής μητέρας του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Παναγιώτη Φιλιππαίου:

Πηγή : bestofyou.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ