ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Νέα ζωή για τη Λυδία Κατσανικάκη 3,5 χρόνια μετά το GNTM [εικόνες]

Η Λυδία Κατσανικάκη είναι από τα λίγα πρόσωπα που έχουν μείνει τόσο έντονα στη μνήμη του κοινού από την επιστροφή του GNTM στο Star.

Η Λυδία που από την πρώτη στιγμή είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των κριτών και του κοινού όταν μιλούσε για την αλωπεκία που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει εντελώς τα μαλλιά της, είχε έμπρακτα αποδείξει πως τελικά όλα είναι ζήτημα του πώς νιώθεις εσύ μέσα σου και τι αποπνέεις.

Και το κορίτσι αυτό αποπνέει μια ομορφιά και μια άνεση που 3,5 χρόνια μετά τις πρώτες της συστάσεις στο ευρύ κοινό, τα διατηρεί ακόμα. Κάνοντας τα επαγγελματικά της βήματα αθόρυβα και μακριά από τα φώτα, η Λυδία Κατσανικάκη επιμένει στο μόντελινγκ και παραμένει ένα κορίτσι με πολύ σαγηνευτικό βλέμμα και από τις φωτογραφίες της στο Instagram μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσο γλυκό πλάσμα είναι.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κορίτσια του ριάλιτι μοντέλων, εκείνη απέχει συνειδητά από τα social media και προσπαθεί να μιλά μόνο μέσα από τη δουλειά της.

Ακόμα, εμφανίζεται σπάνια τηλεοπτικά, με τελευταία της παρουσία να είναι πριν από ένα μήνα στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Δείτε μερικές πρόσφατες φωτογραφίες από το κορίτσι του πρώτου GNTM.

πηγη: dailymedia.com.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ