ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Πισπιρίγκου: Έστειλε “μήνυμα” στον Δασκαλάκη μέσα από τις φυλακές: «Αν το κάνει, θα το φάει το κεφάλι του»

Με νέες δηλώσεις μέσα από την φυλακή προχώρησε η κατηγορούμενη για την δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου

Η κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου, προχώρησε σε δηλώσεις μέσα από την φυλακή σχολιάζοντας τα όσα έχουν ακουστεί για την κεταμίνη αλλά και το τεστ DNA που επιθυμεί να κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 33χρονη τόνισε ότι δεν γνώριζε πως ο πρώην σύζυγός της έχει την επιθυμία να κάνει τεστ DNA για την πατρότητα, δηλώνοντας ότι ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του, ενώ τον προειδοποίησε ότι αν πάει να κάνει τεστ «θα το φάει το κεφάλι του».

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για τους πραγματογνώμονες που προσέλαβε η κατηγορούμενη για να την υπερασπιστούν και να τη βοηθήσουν να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. «Οι πέντε από τους έξι συμβούλους έχουν από μόνοι τους έρθει σε επαφή μαζί μας και έχουν εκφράσει την επιθυμία να εργαστούν για εμάς χωρίς αμοιβή», ανέφερε ο ίδιος.

Μάλιστα, είπε πως ο λόγος που οι σύμβουλοι θα δουλέψουν εθελοντικά είναι γιατί ουσιαστικά «διαφωνούν επιστημονικά με τα όσα ακούγονται για την υπόθεση, όπως ότι η κεταμίνη μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος έχει αναφερθεί πολλές φορές στο θρίλερ της Πάτρας, ανέφερε κατά την διάρκεια της εκπομπής, «χθες, μιλούσα με έναν ειδικό στα φάρμακα και μου έλεγε ότι αυτή η φαρμακευτική κεταμίνη είναι η ίδια που έχουν στα νοσοκομεία αλλά και στα κτηνιατρεία. Οι κτηνίατροι τη χρησιμοποιούν στα χειρουργεία που κάνουν στα ζωάκια. Είναι η ίδια ακριβώς. Μάλιστα, το σκυλάκι της οικογένειας Δασκαλάκη φέρεται να είχε κάνει χειρουργείο και ενδέχεται να του είχε χορηγηθεί μία τέτοια ουσία».

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ