ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

MEDIA

Ανατpoπή με την Κύπρο: Η χώρα κερδίζει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision μετά από χρόνια

Οι ημέρες για τους δύο ημιτελικούς της φετινής Eurovision που θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας, πλησιάζουν με τον διαγωνισμό τραγουδιού να παίρνει ακόμα μία χρονιά πολιτικές διαστάσεις, ξεφεύγοντας από τα στενά όριο της μουσικής, ύστερα από τον επίσημο αποκλεισμό της Ρωσίας από τον διαγωνισμό, μετά την εισβολή της στην Ουκρανία.

Η ΕBU ανακοίνωσε ότι η Ρωσία δε θα συμμετέχει φέτος στον διαγωνισμό αλλά η Ουκρανία θα στείλει κανονικά αποστολή διεκδικώντας την πρώτη θέση. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Pala Alpitour, και οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 10 και 12 Μαΐου και τον μεγάλο τελικό στις 14 Μαΐου 2022.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχηματικά σάιτ, μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού είναι η Ουκρανία, όχι μόνο για μουσικούς λόγους καθώς αναμένεται να υπάρξει μεγάλο κύμα υποστήριξης τόσο από τη ψηφοφορία των τηλεθεατών του διαγωνισμού όσο και από τις επιτροπές, οι οποίες καθορίζουν κατά μεγάλο ποσοστό πια τον νικητή. Η Ουκρανία θα εκπροσωπηθεί από τους Kalush Orchestra και το τραγούδι Stefania.

Το ίδιο πρόκειται να γίνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και στη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα (από κοινό και επιτροπή) κάνοντας την έκπληξη μετά από καιρό να μην έχει την Κύπρο στην πρώτη θέση.

πηγη: dailymedia.com.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο MEDIA

ΠΑΝΩ