Connect with us

Survivor spoiler αποχώρηση 10/5: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι. Το φαβορί να αποχωρήσει…

Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι, μετά τις δύο ψηφοφορίες στο Survivor. Υπάρχει φαβορί για αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 10/5: Καιρός ήταν να έχουμε μια γεμάτη ψηφοφορία στο Survivor. Αυτό συνέβη μετά από αυτές τις ασυλίες. Πάμε σε μια μάχη με γερά νεύρα σε ότι έχει να κάνει με την αποχώρηση. Διότι, οι υποψήφιοι είναι τέσσερις. Ποιος είναι το φαβορί να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Οι ασυλίες έσπασαν στα δύο. Με άλλα λόγια, από μια κερδισμένη για κάθε ομάδα είχαμε στο παιχνίδι επιβίωσης. Οι μπλε κέρδισαν την πρώτη. Οι κόκκινοι κέρδισαν την δεύτερη και πήραν το δεύτερο μισό τοτέμ. Αυτό σημαίνει πως οι υποψήφιοι έχουν πιθανότητες αποχώρησης 25% ο καθένας. Αμ δε…

Όλες τις εξελίξεις τις παρακολουθούμε Όλες τις ασυλίες άλλωστε τις έχετε σε real time. Τα Survivor spoiler είναι στη διάθεσή σας από το περασμένο βράδυ. Τεράστια η προσπάθεια που καταβάλλουμε για να συμβεί αυτό. Το κάνουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια τέσσερα χρόνια τώρα. Θα το λέμε για να… ξέρουμε τι λέμε.

Και φυσικά μην ξεχνιόμαστε. Θα έχουμε από νωρίς και το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της Τρίτης. Από πολύ νωρίς το βράδυ θα έχετε εικόνα για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας. Οι ισορροπίες είναι περίεργες ανάμεσα στους παίκτες και όχι μόνο. Όλοι τους έχουν ανάγκη να μιλήσουν με τον έξω κόσμο. Κι όλα αυτό που συμβαίνει με όσους παίκτες έχουν βγει και λένε πως όλοι επικοινωνούν, ας το χαμηλώσουμε και λίγο. Ανέκαθεν έβρισκαν τρόπο οι παίκτες να… παρανομούν, αλλά μέχρι ένα σημείο. Η παραγωγή το κυνηγάει αυτό και δεν κάνει διακρίσεις. Απλώς δεν μπορεί πάντα να το εμποδίσεις.

Οι υποψήφιοι και η δυναμική τους
Αρχικά την πρώτη μέρα, η κόκκινη ομάδα έβγαλε στον τάκο την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Κι όλα αυτά σε ένα συμβούλιο που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη. Η τοποθέτηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου που κέρδισε την ατομική ασυλία φέρνει δεύτερο κόκκινο υποψήφιο τον Απόστολο Ρουβά. Δύο δυνατοί υποψήφιοι από το κόκκινο στρατόπεδο. Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ο αδερφός του Σάκη, μην το ξεχνάμε. Επίσης έχει και το δικό του κοινό. Διότι, κακό χαρακτήρα δεν έχει δείξει. Κάθε άλλο. Τεράστια δυναμική έχει ασφαλώς και η Ασημίνα. Αμφότεροι έχουν βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση και έχουν επιβιώσει.

Στο συμβούλιο των μπλε έγινε ο κακός χαμός κλασικά. Από τη στιγμή που κερδίζει ατομική ασυλία ο Τάκης Καραγκούνιας είναι αναμενόμενο άλλωστε. Πάντως αυτή τη φορά οι μπλε δεν έκαναν λάθος. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν η επιλογή τους.. Ο 37χρονος make up artist την έχει γλιτώσει πολλές φορές. Πλέον δεν μπορούσε να γίνει κάτι αλλιώτικο. Έκπληξη ξανά με τον Άρη Σοϊλέδη! Ο καλύτερος παίκτης του παιχνιδιού είναι στον τάκο. Ο Τάκης τον υπέδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor spoiler αποχώρηση 10/5: Ποιος θα αποχωρήσει;
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μερικά κλισέ είναι απαραίτητα σε ότι έχει να κάνει με τα προγνωστικά της αποχώρησης. Η ανάρτηση δεν είναι Survivor spoiler. Η ψηφοφορία θα γίνει real time. Όλα όσα πούμε μπορούν να ανατραπούν εν ριπή οφθαλμού.

Δαγκώνω τη γλώσσα μου και σας λέω πως θα πέσω από τα σύννεφα αν δω να αποχωρούν δύο συγκεκριμένοι παίκτες. Ο Άρης Σοϊλέδης έχει πολύ μεγάλη δυναμική. Ποτέ μέχρι στιγμής δεν έχει φύγει από Survivor ο παίκτης που είναι πρώτος στα στατιστικά. Με άλλα λόγια, ο Άρης θα παραμείνει.

Το ίδιο περιμένουμε και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Πολλές οι ψήφοι που έχει πάρει όταν βρέθηκε ξανά σε αυτή τη θέση. Αρκετά ασφαλής μοιάζει η «Άση», εκτός απροόπτου. Η πρόβλεψή μας είναι πως δεν θα έχει πρόβλημα.

Μεγάλο φαβορί να αποχωρήσει είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Όσες φορές ήταν στον τάκο, τον γλίτωσε το ότι απέναντί του είχε παίκτες που είχαν φθαρεί. Δεν είχαν δυναμική να κοντράρουν την τρέλα του εκείνη την περίοδο. Αυτή τη φορά είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι το… κρυφό αουτσάιντερ. Ο μόνος που μπορεί να «σπάσει» τον φαβοριτισμό του Εμμανουήλ! Δεν το αποκλείουμε, αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πείσει το κοινό να μείνει και να πάρει λίγες παραπάνω ψήφους από τον παίκτη των μπλε.

Πηγή : sportime.gr
Trending