ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Τον ψάχνουν όλοι: Ο “άγνωστος” πατέρας του Ματέο Παντζόπουλου με την αμύθητη περιουσία και την “αλλεργία” στη δημοσιότητα

Μπορεί την πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, την κυρία Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου να την βλέπουμε συχνά, όμως τον πεθερό της, Δημήτρη, και μπαμπά του συζύγου της παίζει να μην τον έχουμε δει και ποτέ…

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τον πεθερό της! Μάλιστα, είχε αναφερθεί μέσα από την εκπομπή της παλιότερα σε αυτόν, και είχε τονίσει: «Αύριο είναι 26, του Αγίου Δημητρίου. Δημήτρη θέλω, οπωσδήποτε. Αν δεν βρείτε θα πάρω τον πεθερούλη μου, ο οποίος είναι αριστούργημα. Του πεθερούλη μου το τηλέφωνο δεν σας το λέω στον αέρα…» και φυσικά η Ελένη είχε θυμηθεί και τα γενέθλιά του δείχνοντάς μας πώς έχουν τέλεια σχέση.

Ο λόγος που δεν έχουμε δει ποτέ τον πεθερό της Ελένης Μενεγάκη είναι το γεγονός ότι δεν του αρέσει καθόλου η έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και φροντίζει να μένει μακριά τους.

Η οικογένεια του Ματέο Παντζόπουλου

Ο Ματέο Παντζόπουλος είναι ο άνδρας στο πλευρό του οποίου η Ελένη Μενεγάκη βρήκε το «λιμάνι» της! Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που λάμπουν από ευτυχία!

Όσοι τον γνωρίζουν, κάνουν λόγο για έναν ευγενικό και χαμηλών τόνων άνθρωπο, που αγαπάει τον τόπο του. Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι πως ο χαμογελαστός σύντροφος της δημοφιλούς παρουσιάστριας διαχειρίζεται περιουσία πολλών εκατομμυρίων ευρώ, την οποία απέκτησε μέσω κληρονομιάς

Ο Μάκης ή Ματέο Παντζόπουλος (Ματθαίος είναι το βαφτιστικό του όνομα) κατάγεται από τα Λιβάδεια της Άνδρου. Γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο. Γονείς του είναι ο Δημήτρης και η Λιλίκα Παντζοπούλου. Ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αγροτικά προϊόντα, ενώ η μητέρα του κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο», Ελευθέριου Μαντζίκα και της Μαρίνας Ντίσκου.

Μεγάλωσε στην Αθήνα και πήγε στη Σχολή Μωραΐτη. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετά την ολοκλήρωση της φοίτησής του, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακό. Εκεί γνώρισε και τη Δωροθέα Μερκούρη με την οποία είχε ερωτική σχέση. Έμειναν μαζί στην αμερικανική μεγαλούπολη για έξι χρόνια.

Όταν επέστρεψε στην πατρίδα, προχώρησε στην αγορά κτήματος στην Άνδρο και έκτισε μια πρότυπη «πράσινη» ξενοδοχειακή μονάδα, το Όναρ. Επικεντρώθηκε στην επιχείρηση και ζούσε μεταξύ Αθήνας και Άνδρου. Παράλληλα, ασχολήθηκε και με τη «Μίσκο» και εκτιμάται ότι έχει αποκομίσει τεράστιο χρηματικό ποσό.

πηγη: youweekly.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ