ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΔΙΑΦΟΡΑ

Η στάση που κοιμάται μια γυναίκα αποκαλύπτει πολλά για αυτή…

Ύπνος:Μήπως έχετε παρατηρήσει αν έχετε μια συγκεκριμένη στάση κάθε φορά που κοιμάστε; Αν όχι, τότε ίσως το κάνετε απόψε, καθώς ο τρόπος που κοιμάστε έχει πολλά να πει για εσάς. Αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σας. Βρείτε τη στάση που κοιμάστε και ανακαλύψτε κάποια πράγματα για εσάς.

1. Απλώνεστε στο κρεβάτι

Αν σας αρέσει να απλώνεστε στο κρεβάτι, τότε είστε ένα άτομο με φιλικές διαθέσεις. Εάν κοιμάστε μπρούμυτα με τα χέρια σας κρυμμένα κάτω από το μαξιλάρι, τότε είστε ένα άτομο με πολύ φιλόξενη προσωπικότητα. Αυτή η στάση λέει επίσης ότι είστε πολύ συμπονετική για κάθε τι που συμβαίνει στη ζωή σας.

2. Αγκαλιάζετε πράγματα

Αν αγαπάτε να αγκαλιάζετε οτιδήποτε βρίσκεται δίπλα σας όταν κοιμάστε, σημαίνει ότι είστε ένα άτομο εξαιρετικά ανοιχτόμυαλο. Αυτή η θέση δείχνει ότι είστε κοινωνικά άτομα και ακούτε αυτά που έχουν τα άλλα άτομα να πουν. . Ο χαρακτήρας σας κάνει τους ανθρώπους να σας εμπιστεύονται εύκολα. Είστε επίσης αρκετά ευαίσθητα άτομα.

3. Ευθεία θέση

Αν κοιμάστε σε αυτή τη θέση, ανάσκελα με τα χέρια σας δίπλα, σημαίνει ότι είστε ματαιόδοξοι και σκέφτεστε πολύ τον εαυτό σας. Αυτή η θέση δείχνει ότι τείνετε να έχετε υψηλά πρότυπα και για τους άλλους ανθρώπους. Σημαίνει επίσης ότι είστε πρόσχαρα και ήσυχα άτομα.

Αν κοιμάστε σε αυτή τη θέση, ανάσκελα με τα χέρια σας δίπλα, σημαίνει ότι είστε ματαιόδοξοι και σκέφτεστε πολύ τον εαυτό σας

4. Αν κοιμάστε σε πλάγια θέση

Αν κοιμάστε όπως φαίνεται στην εικόνα σε πλάγια θέση με το ένα πόδι πάνω και τα χέρια πάνω στο μαξιλάρι, τότε πιθανόν να είστε πολύ ήρεμα άτομα ακόμη και στις δύσκολες καταστάσεις. Μπορεί συχνά να καταλήξετε να πληγωθείτε καθώς οι άνθρωποι σας εκμεταλλεύονται λόγω της γενναιοδωρίας σας. Ακόμα κι αν εμπιστεύεστε τους ανθρώπους εύκολα ακόμη και αν τα άτομα καταχραστούν την εμπιστοσύνη σας είστε αρκετά δυνατοί ώστε να συγχωρέσετε το άλλο άτομο και να είστε φίλοι ξανά.

5. Ροχαλίζετε πολύ όταν κοιμάστε

Μπορεί να αγνοείτε το γεγονός οτι ροχαλίζετε βαθιά ενώ κοιμάστε. Αλλά μπορεί να το καταλάβετε από άλλα άτομα τα οποία μπορεί να αποφεύγουν να κοιμηθούν μαζί σας και να πάνε να κοιμούνται σε άλλο δωμάτιο. Θα πρέπει να το καταλάβετε ακόμη και να συμβουλευτείτε έναν γιατρό αν το πρόβλημα επιδεινώνεται. Το ροχαλητό ενώ κοιμάστε μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ανήσυχοι καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς το σώμα σας μπορεί να μην έχει ξεκουραστεί αρκετά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Continue Reading

Περισσότερα απο ΔΙΑΦΟΡΑ

ΠΑΝΩ