ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

MEDIA

Θυμάστε την Αφροδίτη από το “Άκρως Οικογενειακόν”; Δεiτε για πρώτη φορά τα παιδιά της

Ποιος δεν θυμάται την Αφροδίτη από το “Άκρως Οικογενειακόν”; Την τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Μπέζου που πήγαινε Λύκειο και είχε συνεχώς ερωτικά προβλήματα…

Μπορεί στο μυαλό μας η Αφροδίτη, κατά κόσμον Μαρούσα Στρογγυόγλου, να πάει ακόμα στο Λύκειο και να δίνει πανελλήνιες, ωστόσο πλέον έχει μεγαλώσει έχει γίνει μανούλα η ίδια και από ότι φαίνεται με τα παιδιά της διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Η κόρη της Φαίδρα, ανέβασε πρόσφατα στο Tik Tok, ένα βίντεο με την μητέρα της, Μαρούσα… ή “Αφροδίτη” και με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις αμέσως ποια είναι η γυναίκα που βλέπεις στο βίντεο.

Μάλιστα, δεν έχει αλλάξει και πολύ… παραμένει κούκλα!

Δείτε την Μαρούσα με τα παιδιά της

@faidrakayyy

exoume arghsei

♬ original sound – hele

@faidrakayyy

happy mother's day🌷

♬ About Damn Time – Lizzo

Ούτε «Άκρως οικογενειακόν» ούτε «Ευτυχισμένοι» μαζί: Η νέα οικογενειακή σειρά που ετοιμάζει ο Γιάννης Μπέζος
Ο Γιάννης Μπέζος έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στη μικρή οθόνη, με κορυφαίες σειρές μεταξύ άλλων το «Άκρως οικογενειακόν» και το «Ευτυχισμένοι μαζί», με τα κανάλια να τον διεκδικούν για μια νέα οικογενειακή σειρά.

Ο 65χρονος δημοφιλής ηθοποιός μπορεί να έχει δηλώσει ότι μετά τη σειρά της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια» θέλει να απουσιάσει για ένα χρονικό διάστημα από τη μικρή οθόνη, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί τον πολιορκούν γιατί το κοινό τον αγαπά πολύ και τον θέλει!

Ο Γιάννης Μπέζος έχει δηλώσει ότι δεν θέλει τουλάχιστον σε τακτική βάση να κάνει τηλεόραση και έτσι την επόμενη σεζόν θα τον δούμε μόνο στη σειρά μυστηρίου «Ετερος Εγώ» του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια.

Continue Reading

Περισσότερα απο MEDIA

ΠΑΝΩ