ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

ΚΟΣΜΟΣ

Αγοράκι γεννήθηκε σχεδόν 7 κιλά – τον φωνάζουν «ιπποποταμάκι»

Ο μικρός Alpha, που γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 2021 και ζύγιζε 6 κιλά και 770 γραμμάρια, σήμερα έχει κλείσει τους 5 μήνες και φοράει τα ίδια ρούχα με την… 16 μηνών αδερφούλα του! Το βάρος του έχει φτάσει ήδη τα 10 κιλά και ο μικρούλης «καταπιέζεται» μέσα σε ρούχα που είναι σχεδιασμένα για 9 ή 12 μηνών, όπως λέει η μητέρα του.

Η 31χρονη Cherral, μητέρα 4 παιδιών, αποκάλυψε πως κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά της δεν ήταν τόσο μεγαλόσωμο όσο ο Alpha. Εξομολογήθηκε, μάλιστα, πως σύμφωνα με τις οδηγίες του παιδιάτρου, ο μικρός της γιος τρώει ήδη στέρεες τροφές παρόλο που δεν έχει συμπληρώσει ακόμα τους 6 μήνες ζωής.

«Ξέραμε ότι θα γεννούσα ένα μεγάλο μωράκι καθώς η κοιλιά μου ήταν τεράστια, αλλά δεν είχαμε φανταστεί πως θα γεννιόταν σχεδόν 7 κιλά!» λέει η περήφανη μαμά, προσθέτοντας πως ο Βενιαμίν της οικογένειας δεν χωράει ούτε στο πορτ μπεμπέ, ούτε στο βρεφικό κρεβατάκι που είχαν σκοπό να χρησιμοποιήσουν τους πρώτους μήνες μετά τον τοκετό.

«Του αρέσουν τα μπισκότα και τα παξιμάδια και τον φωνάζουμε “ιπποταμάκι”», ανέφερε γελώντας η Cherral, η οποία ομολογεί πως δεν θα άλλαζε το μωράκι της για τίποτα στον κόσμο!

Πηγή: thesun.co.uk

Continue Reading

Περισσότερα απο ΚΟΣΜΟΣ

ΠΑΝΩ