ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

MEDIA

«E, δεν γίνονται αuτά! Πάμε να φύγουμε!»: Απίστεuτο παιχνίδι στο Deal, σε λίγα λεπτά έχασε 120.000 ευρώ

Το Deal είναι ένα τηλεπαιχνίδι που κρατάει ψηλά την αγωνία τόσο των παικτών, όσο και των τηλεθεατών, αφού κανείς δεν γνωρίζει την κατάληξη, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις, όπως συνέβη με μία παίκτρια, τη Μαρούσα.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Τρίτη, του οποίου το τηλεοπτικό μέλλον είναι πλέον γνωστό, συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό με την παίκτρια που κάθισε στην κόκκινη καρέκλα, προκειμένου να διεκδικήσει ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο.

Ειδικότερα, η Μαρούσα άρχισε το παιχνίδι και δήλωσε πως αν κερδίσει ένα ικανοποιητικό ποσό, θα πραγματοποιήσει τον γάμο και την βάφτιση του παιδιού της, ενώ θα ήθελε ν’ αγοράσει και ένα αμάξι.
Το απίστευτο περιστατικό με την παίκτρια του Deal

Με το που ξεκίνησε ο πρώτος γύρος όλα κατέρρευσαν, καθώς το πρώτο κουτί που άνοιξε περιείχε τα 40.000 ευρώ και το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όμως η τύχη δεν την βοήθησε ούτε στη συνέχεια, διότι το δεύτερο κουτί που άνοιξε περιείχε τις 20.000, ενώ το τρίτο τις 60.000.

Τόσο οι συμπαίκτες της, όσο και το κοινό που παρακολουθούσε έμειναν άφωνοι και δεν μπορούσαν να πιστέψουν όλα όσα συνέβησαν μέσα σε μόλις πέντε λεπτά.

Από την πλευρά του, ο τραπεζίτης δεν χρειάστηκε να επέμβει και ήταν ο μόνος που χάρηκε με αυτή την ανατροπή.

Continue Reading

Περισσότερα απο MEDIA

ΠΑΝΩ