ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Ελένη Βαΐτσου: Από το Μπρούσκο σε ταξιδιωτική εκπομπή, ο μεγάλος της φόβος και η οικονομική ανασφάλεια

Η Ελένη Βαΐτσου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Ant1 «Μπρούσκο». Η ηθοποιός μετά από το τέλος της συνεργασίας με τον Ανδρέα Γεωργίου έκανε στροφή στην καριέρα της αλλά δεν εγκατέλειψε την τηλεόραση.

Της: Έπη Τρίμη

Μετά το Μπρούσκο, την είδαμε να παρουσιάζει ταξιδιωτική εκπομπή στον ΣΚΑΙ μαζί με τον Χρήστο Ανθόπουλο. Η ίδια έχει πει σχετικά: «Δεν έχω άγνοια κινδύνου, γιατί ζυγίζω τα πράγματα στη ζωή μου. Δεν λέω ποτέ “ναι” σε κάτι που ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω. Όταν μπήκα στην τηλεόραση, είχα ήδη μια δραματική σχολή από πίσω μου και μια εμπειρία οκτώ χρόνων στο σανίδι. Δεν με πήραν τυχαία Με την ταξιδιωτική εκπομπή, επίσης, δεν φοβήθηκα, γιατί είμαι ο εαυτός μου. Δεν παίζω κάποιον ρόλο, ούτε παριστάνω την παρουσιάστρια, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος κακής έκθεσης», τόνισε στο people.

Ο μεγάλος φόβος
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της και δεν δίστασε να μιλήσει για τον μεγαλύτερό της φόβο έχοντας πει: «Αν είχα τη δυνατότητα ν’ αλλάξω κάτι στη χώρα μου, θα ήταν το εκπαιδευτικό σύστημα. Έχω την εντύπωση πως η παιδεία δεν λαμβάνει την προσοχή που πρέπει, ενώ θα έπρεπε να είναι ο πρώτος τροχός της αμάξης και το πρώτο μας μέλημα»

«Κάποιες φορές εύχομαι να μπορούσα να διαβάζω τη σκέψη των άλλων. Όχι για να μαθαίνω τα μυστικά τους, αλλά για να μεταφράζω τη στάση τους απέναντι μου και να καταλαβαίνω τι πραγματικά θέλουν από μένα».

Ο μεγαλύτερος φόβος μου έχει να κάνει με την οικογένεια μου. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν τους «έχανα, με τρομάζει αυτή η μοναξιά».

Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τους φίλους μου
«Όταν δεν έχω υποχρεώσεις, προσπαθώ να κοιμάμαι μέχρι το μεσημέρι. Όταν έχω δουλειά όμως, ξυπνάω πανεύκολα, το ξυπνητήρι μου χτυπάει μία φορά, δεν υπάρχει δεύτερη. Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τους φίλους μου και από εκεί και πέρα το πρόγραμμα μου εξαρτάται από την περίοδο που διανύω στη ζωή μου. Άλλες φορές θέλω να βγαίνω συνέχεια έξω και άλλες προτιμάω να κάθομαι σπίτι μου και να διαβάζω. Κατά περιόδους έχω ανάγκη τα πάντα».

Δεν ερωτεύομαι ποτέ κεραυνοβόλα
Φαίνεται ότι πατάει γερά στα πόδια της και μου δίνει την αίσθηση ότι αγαπάει την ανεξαρτησία της. Πώς είναι, όμως, όταν ερωτεύεται; «Είμαι πολύ ψύχραιμη. Δεν θα δείξω εύκολα ότι είμαι ερωτευμένη. Θα αργήσω πολύ να το δηλώσω. Δεν ερωτεύομαι ποτέ κεραυνοβόλα. Δένομαι στην πορεία με μικρά καθημερινά πράγματα του άλλου. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι στην αρχή κρατάω μικρό καλάθι και δεν ενθουσιάζομαι. Βασικά αυτό το έχω στα πάντα στη ζωή μου».

Δεν ασχολείται με παιχνίδια εξουσίας στη σχέση και αγαπάει την ειλικρίνεια. Δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ της την απιστία σε μια σχέση και, όπως λέει, αν ποτέ συνέβαινε κάτι τέτοιο, απλώς θα έφευγε μακριά από τον άνθρωπο που την πρόδωσε. Αν και δεν συμβιβάζεται εύκολα, παραδέχεται: «Έχω υπάρξει σε σχέση με άνθρωπο που δεν περνούσα καλά, δεν γελούσα. Να σου πω όμως τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις; Απλώς κάποια στιγμή βαριέσαι. Δεν μου αρέσει η μιζέρια και δεν αντέχω την γκρίνια», αναφέρει στο People.

Δεν κάνω μακροπρόθεσμα πλάνα
«Δεν κάνω ποτέ όνειρα. Παίρνω τα πράγματα όπως έρχονται. Η απόφαση μου να πάω σε δραματική σχολή ήταν πολύ ξαφνική. Απλά ξύπνησα μια μέρα και είπα θα πάω! Χωρίς να έχω στο μυαλό μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός». Μπορεί να κατάλαβε νωρίς ότι ανήκει στον χώρο, ωστόσο άργησε να αντιληφθεί ότι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά: «Το συνειδητοποίησα μετά την επιτυχία που έκανε το Μπρούσκο, γιατί κατάλαβα ότι μπορώ να βιοποριστώ από αυτό».

Μήπως όμως όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη δυσκολία προγραμματισμού ζωής της; «Ισχύει» είπε και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να κάνω μακροπρόθεσμο πλάνο, γιατί είναι και η φύση της δουλειάς μου έτσι. Οι συνεργασίες έρχονται ξαφνικά και τελειώνουν με τον ίδιο τρόπο. Μάλιστα, όταν τελειώσουν, δεν ξέρεις πότε και αν θα έρθει η επόμενη». Κάπως έτσι εξηγεί μια πρόσφατη δήλωση της στα social media, σύμφωνα με την οποία ο προγραμματισμός της δεν ξεπερνάει τις δύο εβδομάδες.

Δεν ζεις από το θέατρο
«Έχω πάντα στο μυαλό μου την οικονομική ανασφάλεια που υπάρχει, ειδικά στον χώρο μου. Προς το παρόν, δεν με αγχώνει, γιατί δεν έχω μείνει μεγάλο διάστημα χωρίς δουλειά. Ωστόσο, επειδή γνωρίζω τη γενικότερη κατάσταση, προσπαθώ να κάνω τις οικονομίες μου, για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως κάποια στιγμή. Άλλωστε, είναι γνωστό πως μόνο από το θέατρο δεν μπορείς να ζήσεις», έχει πει η Ελένη Βαΐτσου.

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ