ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Τάσος Παλατζίδης: Τα 16 χρόνια σχέσης μέχρι το γάμο, οι οικονομικές δυσκολίες και οι 3 δουλειές για να ζήσει

Ο Τάσος Παλαντζίδης γεννήθηκε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης το 1951. Αρχικά συμμετείχε σε διάφορες παραστάσεις του ΚΘΒΕ. Ζει στην Αθήνα από το 1991, όπου έχει συμμετάσχει σε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και θεατρικά έργα.

Της: Έπη Τρίμη

Ο γάμος
«Με την Αθανασία γνωριστήκαμε τη δεκαετία του ’80, αλλά παντρευτήκαμε το 1996 όταν αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια. Εκείνη ως εκπαιδευτικός αγαπά πολύ τα παιδιά. Ο Θεός μάς έδωσε τον Γιώργο μας, είναι 18 χρονών και θέλει να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, και την Άννα μας, που τελείωσε την α΄γυμνασίου. Είμαστε 20 χρόνια με τη σύζυγό μου και είναι πραγματικά ο άνθρωπός μου.Για τη γυναίκα μου και τα δυο παιδιά μου ξεπερνάω όλες τις δυσκολίες που θα μου φέρει η ζωή. Η χαρά μου είναι ο γιος και η κόρη μου και η ελπίδα για τη χώρα μου είναι η παιδεία και η γνώση. Με τα θέατρα οικοδομείς μια άλλη κοινωνία, αυτήν της ευγένειας. Με τα σκυλάδικα διατηρείς τη βλακεία, την άγνοια, το άγχος της χλιδής που μας έχει χρεωθεί και ουσιαστικά δεν μας ανήκει», λέει σε καθημερινή εφημερίδα.

Αναγκάζομαι να κάνω τρεις δουλειές για τα παιδιά μου
O αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Παλατζίδης δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Κρατάει χαμηλό προφίλ. Δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα media, παρά μόνο μέσα από την δουλειά του που υπηρετεί πιστά εδώ και 47 χρόνια.

Όπως είχε αναφέρει, το 2019, υποχρεώνεται να συμμετέχει σε τρεις δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Συγκεκριμένα είχε πει στο star.gr «Δεν μπορώ να ζήσω την οικογένειά μου μόνο με την σύνταξή μου. Οι οικονομικές δυσκολίες με αναγκάζουν να κάνω τρεις δουλειές για να ζήσω τα παιδιά μου. Μετά από 47 χρόνια θα προτιμούσα να έκανα μια δουλειά και όποτε ήθελα.» Έχει μάθει να δίνει από μικρός μάχες.Τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν εύκολα: «Έκανα πολλές δουλειές για να καταφέρω να βοηθήσω του γονείς μου. Η τελευταία του συμμετοχή τηλεοπτικά μετά τον Λάκη Λαζόπουλο ήταν στη σειρά “Μην Ψαρώνεις” με τη Μαρία Ιωαννίδου. Ο ίδιος έχει πει σχετικά: «Έχω δουλέψει και σε οικοδομή και το βράδυ έκανα μαθήματα στο θέατρο.Ήταν σίγουρα το κορυφαίο πράγμα που έκανα σε σχέση με την αναγνωρισιμότητα. Αλλά δεν ήταν κάτι επιφανειακό. Ήταν τέτοια η σχέση μου με τον Λάκη που μου δινόταν η ευκαιρία να εκφράσω τις δυνατότητες μου στους “Δέκα Μικρούς Μήτσους”. Μπόρεσα να μιλήσω και να πω πολλά πράγματα. Υπήρχε ουσιαστική χημεία και κάναμε σωστή δουλειά. Η δυναμική της σειράς με έκανε αναγνωρίσιμο. Δούλευα 17 χρόνια στο Κρατικό Βορείου Ελλάδος. Με ζητούσε ο Λάκης επί δύο χρόνια και πάντα έπεφτε πάνω στην ανανέωση του συμβολαίου μου. Εμείς ανανεώναμε τέλος Αυγούστου και η εκπομπή ξεκινούσε πολύ αργότερα. Μια χρονιά είπα να μην το ανανεώσω, λέω θα με ζητήσει πάλι ο Λάκης, ας μην παγιδευτώ.

Τότε ο Λάκης όμως δεν έκανε θέατρο και βρέθηκα σχεδόν έναν χρόνο άνεργος στην Αθήνα. Γιατί πήρα τότε την απόφαση να φύγω; Ξεκίνησε να αλλάζει το ΚΘΒΕ και το ένιωθα. Λεν είναι καλό ένας ηθοποιός να γίνεται υπάλληλος τον χώρου όπου εργάζεται. Καλό είναι να δοκιμάζεται και να μην παγιώνεται σε έναν χώρο. Με επίδομα ανεργίας ζούσα, αλλά αυτά γίνονται στη δουλειά μας. Το 1992 με χρειάστηκε ο Λάκης ξαφνικά. Ο Σωτήρης Μουστάκας θα έπαιζε έναν ρόλο και μάλιστα τα γυρίσματα θα γινόντουσαν στην Αίγυπτο. Κάτι έγινε και δεν μπόρεσε να παίξει τον ρόλο και με πήραν, ίσως και την προηγούμενη μέρα της έναρξης. Δεν είχα καν διαβατήριο και έτρεπα άρον άρον να βγάλω. Από ένα guest star ξεκίνησε η σχέση μου με τους “Μήτσους” και διήρκεσε σχεδόν μέχρι το τέλος. Αλλά οι ηθοποιοί δεν περιμένουμε κάποιον ρόλο να μας κάνει εξαρχής. Ρίχνουμε τα χαρτιά μας και μετά βγαίνουν οι ρόλοι. Τον αγάπησα τον Σκαραβαίο, αλλά όχι γιατί μου χάρισε αναγνωρισιμότητα. Ωστόσο αγάπησα περισσότερο ρόλους που δεν τους ξέρει ο κόσμος. Συνήθως έτσι γίνεται», είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα.

Σήμερα δε που λόγω της πανδημίας δεν υπάρχει θέατρο έχει συμμετάσχει και σε διαφήμιση με την Ελένη Κοκκίδου για γνωστές βιταμίνες.

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ