ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Survivor-Βρισηίδα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της, και η μεγάλη αλλαγή

Survivor: Στην Ελλάδα βρίσκεται η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι.

Η πρώην παίκτρια ήταν η τελευταία που αποχώρησε πριν τα παιχνίδια γίνουν ατομικά μιας που το παιχνίδι οδεύει προς τον μεγάλο τελικό.

Στην πρώτη της ανάρτηση η Βρισηίδα, αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο που όλο αυτό το διάστημα την στήριξε.

«Τα συναισθήματα μου και η εμπειρία αυτή δεν χωράνε με λέξεις να περιγράψω. Το @survivorgreece πέρα από εμπειρία ζωης που επέλεξα να ζήσω μου έμαθε τόσα πολλά πράγματα και το καλύτερο ήταν ότι έμαθα τον εαυτό μου ακόμα καλύτερα. Έμαθα να μην τα παρατάω ΠΟΤΕ! Ακόμα και όταν όλα φαίνονται βουνό και πίστεψε με ήταν αμέτρητες φορές που όλα ήταν πολύ δύσκολα. Θέλω να ευχαριστήσω την απέραντη αγάπη του κόσμου και στήριξη που μου στέλνετε τόσο καιρό, μπορεί να μην το ήξερα παρά μόνο όταν έβγαινα υποψήφια. Αυτό όμως με έκανε πιο δυνατή. Να παλεύω για εσάς που πιστέψατε πιο πολύ από όσο είχα πιστέψει εγώ στο εαυτό μου. Έζησα αυτήν την εμπειρία χάρη στο @survivorgreece αλλά και σε εσάς που με κρατήσατε σχεδόν μέχρι και το τέλος.
Η συμβουλή μου;
!Never give up!», έγραψε η ίδια.

Δες την ανάρτησή της και μια σειρά από φωτογραφίες της στη gallery

«Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω και δεν ήμουν έτοιμη ότι θα αποχωρήσω. Το έχω ξεπεράσει αν και την πρώτη μέρα ήταν λίγο σοκ. “Σήμερα θα φύγω εγώ και θα σε περιμένω έξω” μου λέει ο Σπύρος. “Άντε ωραία και δεν θα αργήσω” του λέω, αλλά μετά φεύγω εγώ και έχει μείνει αυτός μέσα. Θέλω να προσπαθήσουμε και έξω, να δούμε πώς θα πάει. Τώρα αν ταιριάξουμε, ταιριάξαμε, αν όχι καλώς», ήταν μερικές από τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Όλα Γκουντ

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ