ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Fresh News | Φρέσκα Νέα απο την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

LIFE STYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 13/6: Οριστικό, αυτός ο 1ος υποψήφιος – Ποιους θέλει μαζί του;

Οριστικό και επιβεβαιωμένο πλέον το spoiler για τον παίκτη που αναδεικνύεται πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor spoiler αποχώρηση 13/6: Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Οι φορές όμως που όλα είναι αναμενόμενα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι εξίσου αρκετές. Αυτό ισχύει και στο αποψινό επεισόδιο που θα δούμε και αφορά τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η αρχική πληροφόρηση για τον παίκτη που βγαίνει από την κάλπη ως πρώτος υποψήφιος ήταν ξανά απόλυτα ακριβής. έχουμε φροντίσει να μάθετε τα πάντα τη σωστή ώρα και τη σωστή στιγμή. Πολύ γρήγορα, πολύ έγκυρα. Αυτό θα συμβαίνει όλη την εβδομάδα. Και στις τρεις ατομικές ασυλίες και στα συμβούλια του νησιού.

Survivor spoiler αποχώρηση 13/6: Ποιους θα ήθελε για αντιπάλους;
Αυτή τη φορά όλοι οι παίκτες ρίχνουν την ψήφο τους στην κάλπη. Όλοι τους πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ουδεμία έκπληξη. Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι το όνομα που βγαίνει από την κάλπη. Ο Professor είναι στον τάκο για δέκατη φορά. Αν καταφέρει και παραμείνει, θα γράψει ιστορία στο Survivor. Θα ξεπεράσει το ρεκόρ του Ντάφυ.

Ποιος θα ήθελε αντιπάλους ο Σπύρος Μαρτίκας; Σίγουρα γυναίκες. Ακόμα κι αν τα περιθώρια είναι στενά, γυναίκες θα ήταν πιο απλό για τον ίδιο να έχει μαζί στον τάκο. Και κατά προτίμηση να αποφύγει την Ασημίνα. Με άλλα λόγια, Μάιη και Σταυρούλα. Για να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες. Διότι, την Ασημίνα τη βλέπω χλωμό να την γλιτώνει.

πηγή sportime.gr

Continue Reading

Περισσότερα απο LIFE STYLE

ΠΑΝΩ